::PENTING::

Bagi sebarang penghantaran melalui Pos, kami hanya menggunakan perkhidmatan POSLAJU[Pos Malaysia]SAHAJA.

Sila rujuk maklumat penghantaran sebelum membuat tempahan/pembayaran bagi mengelakkan anda membatalkan atau

mengurangkan tempahan disaat akhir. Terima Kasih

There was an error in this gadget

Monday, February 7, 2011

Buat Kekasih


Istimewa buat kekasih sempena menjelang Krismas


Christmas Tree & Love Shape lollipops included as free gifts

19 Dec 2010
Colours: White, Purple & Red as requested.
Mr Mike, Thank you so much for your request.


Sorry for the low quality of pictures, took it using my Nokia E71 :p

Wednesday, January 5, 2011

Door Gift Kawin Wan & Mas


Almost complete.. :)
1 box = 200 pcs

Done.. 200 pcs

Door gifts for VVIP table

Close up :)

600 pcs @ 1200 biji
penat sungguh tetapi puas..
Selamat Pengantin baru untuk Mas & Wan :)
@Promenade Hotel, Kota Kinabalu, Sabah : 5 Dec 2010

Wednesday, December 1, 2010

Hantaran Perkahwinan

Oreo Chocolate with Gold & silver ribbons

Rose & Love Shape.
Colour : Red & White as requested.

Ready for delivery :)
p.s Jam tangan itu bukan untuk dijual (sekadar hiasan)

Inilah hasil 90% gubahan Coklat hantaran sempena
Hari Persandingan Kak Ani.. huuu.. bestnya...
akhirnya sdh siap juga misi kami untuk kali ini. :)

Saturday, September 25, 2010

Wishes 4 You

Kali ini ialah tempahan dari ex-teacher [:Chan & Nuha:] :)
untuk pelajar-pelajarnya yang ditinggalkan dengan harapan pelajar2 itu ;p
akan mendapat anjakan paradigma hehe (bahasa ni, boleh di pakai ke.. guru BM jangan mare..) agar pelajar2nya lebih bersemangat untuk belajar dan BERJAYA dalam peperiksaan akhir yang bakal menjelang tiba!

2 Cemerlang | smksl | 2010

4 Arif | smksl | 2010

Oh, ada juga khas untuk anak2 Kak ina & Lin.

Thanks ya & see you buddies in the future...
& wish you all the best too. Sure you'll get your 'master's' soon.

Monday, September 20, 2010

Sample

Samples for Aida's friend :) hopefully she's interested..
Okay, just wait & see kot kot dia nak order for her wedding gift or etc.. :)

Untuk pengetahuan,
produk ini telah dipantau oleh Aida sendiri agar kualiti terjamin hehe..
Jue & Nurul pun berhempas pulas untuk memberikan yang terbaik.

Kepada anda di luar sana yang ingin menempah untuk parti @
yang sewaktu dengannya jangan segan silu pula untuk menghubungi kami :)

p.s Hiasan pada door gift ini boleh di tambah mengikut cita rasa anda. :)

Sunday, August 29, 2010

Hari Terbuka


Tempahan ni, urgent katanya.. Sempena Hari Terbuka dan maklumlah musim raya so Jue & Nurul bertungkus lumus pada minggu itu untuk menyiapkan tempahan anak seorang rakan sekerja. Fuh.. lega kerana akhirnya berjaya menyiapkannya.. dan paling seronok bila mendapat sms dari nya:-

"Jue, anak saya kata .. sedappp"
"takut tak cukup je untuk kawan2 dia nanti asyik buka tutup je ice box"

Terima Kasih, kawan :)

Tuesday, August 24, 2010